Jag Panzer spiller koncert på Wacken Open Air 2023.
Jag Panzer - Casting The Stones

Casting The Stones

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Power metal
Spilletid:51:10
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Så er der atter nyt fra de amerikanske Panzer generaler, den tredje udgivelse her i år. Men den her er jo den mest spændende, da det kun drejer sig om nyt materiale. Deres "Chain Of Command" udgivelse for 2-3 mdr. siden har ellers kørt uafbrudt i min CD afspiller – den er jo en klassiker, næsten på højde med "Ample Destruction". Men det er jo den nye vi skal tale om. I forhold til "Mechanized Warfare", er dette udspil en hel del hårdere, de har igen fundet Power spaden frem, ligesom de havde det i midt 80'erne. Samtidig er numrene en hel del mere tilgengængelige, dvs. at der er sgu lidt mere Maiden over dem igen, og det klær dem godt. Man fornemmer stadig lidt strygere i baggrunden. Men det er ikke overdrevet, så det er bare lækkert må jeg sige. De har faktisk fået skrevet et par små hits som "The Mission" og "The Achilles", som er rene øreslaskere. Der er også lidt til Nevermore tilhængerne i sangen "Tempest", som godt kunne stamme fra dem, men da Nevermore ikke er min kop te, synes jeg det er det dårligste nummer, selv om det da langt fra er ringe. Jo mere man hører pladen, er det faktisk nok en af de bedste Jag Panzer udgivelser overhovedet. Faktisk kommer den tæt på deres storhedstid i 80'erne. Desværre tror jeg ikke Jag Panzer får mere tilhængere af den grund herhjemme, de er nok, og forbliver, undergrund. En skam, for de er noget af det fedeste Power Metal der kommer fra USA, og helt på højde med Iced Earth og Nevermore.

Kommentarer (1)

helloween

helloween

Indlæg: 167

"Mechanized Warfare" er

"Mechanized Warfare" er stadig en af de bedste cd'er i min samling.

Så hvis "Casting The Stones" bare er halvt så fed som du "lover" :-) ja, så er der lagt op til et brag af en "fest" når jeg modtager den inden for cirka 1 uges tid.

Kan sku godt være de er undergrund her hjemme, men i der ik kender dette pragt band snyder jeg selv for en fed rutschebane tur.

Tilføj kommentar