Illdisposed spiller koncert på Mejerhell 2024.
Illdisposed - The Prestige

The Prestige

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Melodisk Death Metal
Spilletid:39:58
Antal numre:12

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 9,6/10 baseret på 5 stemmer.

De århusianske bøller er tilbage med et nyt label under vingerne og fornyet aggression i posen. Væk er de mange elektroniske og nymodens tiltag som tog lidt overhånd på forgængeren, tilbage er den tunge groove og nosserne fra "There’s Something Rotten In The State of Denmark".

Bandet har smidt de overflødige kilo og gået tilbage til gamle dyder, hvilket klæder bandet bedre. Men ellers er alt som det plejer at være hos Illdisposed, tunge rytmer med eftertryk på det groovede, samt en bizar tekstverden hvilken nok kun Bo Summers krøllede hjerne kan forstå.

De mest fremtrukne skæringer må nok være åbneren "Let Go", Den Bolt Throwerske "Weak Is Your God", der desuden indeholder verdens første Matador sample på en metalskive. Ellers er det numrene "Working Class Zero", "Like Cancer" og "A Child Is Missing" (Maddie?) der trækker tænder. Resten går fra det ok til det mere jævne indtryk, men alt i alt holder "The Prestige" sig godt. Men havde man inkluderet et par hits a'la "We Lie In The Snow" eller "Dark", havde karakteren nok været tættere på et ni, men otte fulde AGF Hooligans herfra.