Graveyard - Graveyard

Graveyard

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Stoner Rock, Psychedelic Rock
Spilletid:39.23
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

Efter successen med "Hisingen Blues" fra i år har Nuclear Blast genudgivet Graveyards debut fra 2007, og det er da egentligt en meget god ide, for så kan skiven blive distribueret til et bredere publikum.

Stilen er den samme som på efterfølgeren "Hisingen Blues", hvilket vil sige tung og retro betonrock, som man lavede det i 70erne. Musikken går således helt tilbage til metalmusikkens bluesprægede rødder og tilføjer en indsprøjtning mørke, således Graveyard fanger stemning fra både Led Zeppelin og Black Sabbath. Ikke blot er guitarlyden autentisk 70er-agtig, men vokalen lyder også som kunne den være råbt direkte ud af munden på en vred hippie fra 1972 - og det er en god ting i betonrock. Trommerne er ligeledes organiske og fyldt med vaskeægte hippie-rundgange fra bedste hash-pose. Faktisk er det eneste, der mangler for at hele pladen lyder som noget fra 70erne, vinylskratten.

"Graveyard" er et fedt hard rock album med masser af stemning og gang i den, men dog også med en hvis mørk atmosfære, og det kan klart anbefales til fans af det nyere "Hisingen Blues" samt fans af Led Zep, Sabbath, Trouble og Jimi Hendrix samt fans af bluesbaseret tung sydstatsrock.

Kommentarer (1)

Martin Christian Munding Stilund

Tidligere anmelder

Indlæg: 54

Det er altså også en fed

Det er altså også en fed skive!

Tilføj kommentar