Granhammer - Enthroned In Darkness

Enthroned In Darkness

Udkom

Type:Demo
Genrer:Black metal, Melodisk Metal
Spilletid:17:52
Antal numre:4

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Med Granhammer ser det ud til at den danske Black Metal scene endelig er ved at komme af med mælketænderne. Bandet spiller nemlig ikke den så vante old school 2 akkorders skraldespands Black, men viser at dansk Black Metal også kan være melodisk og velspillet. De fire numre på demoen er alle fyldt med atmosfærisk og til tider gotisk inspireret Metal. Sangene trækker mere på den dystre stemning end det obligatoriske raseri, hvilket gør at bandet lyder temmelig unikt. Og selvom jeg personligt selv godt kan lide når man træder på speederen, så er det ikke noget man for alvor savner da det hele tiden bliver varieret i musikken. Især de episke akustiske passager gør virkelig at Granhammer er et band der godt kunne gøre sig gældende i udlandet, da de i mine øjne sagtens kan måle sig med hoveddelen af den skandinaviske scene. Den eneste dråbe malurt i bægeret for mig, er kvindevokalen i starten af "When Angels Die" som lyder lidt ved siden af. Men ellers kan jeg kun råde danske djævle disciple at give Granhammer en lytter.

Demo CD'en koster en 50'er, som sendes til:

Thomas B. Madsen Slotsgården 4 3630 Jægerspris Denmark

Kommentarer (4)

Azazel

Azazel

Indlæg: 16

Tak for den fede anmeldelse!

Tak for den fede anmeldelse! Azazel, Granhammer

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

Selv Tak :-)

Selv Tak :-)

Ambush666

Ambush666

Indlæg: 10

Aiiij de har jo hugget vores

Aiiij de har jo hugget vores (Damion's) cover... ha ha ;D

Azazel

Azazel

Indlæg: 16

Hehe, ja det skide cover har

Hehe, ja det skide cover har vi godt nok måtte høre for et par gange. Tilsyneladende har en del bands også brugt det billede på deres udgivelser.
Men bare rolig vi er ved at skrive nye numre, så vi skal nok sørge for at finde på et mere originalt cover til næste gang!