Vinylbanner
Evocation - Excised And Anatomised

Excised And Anatomised

· Udkom

Type:EP
Genre:Death metal
Antal numre:5

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Death Metal cover versioner uden glød og mod

Evocation har fire albums bag sig, og er et death metal band som siden 90´erne har bevidst at de er dygtige musikere med sans for det brutale. Deres seneste udspil fra 2012:”Illusions of Grandeurfik anmeldelsen 7/10 og følgende besked med hjem fra min anmelderkollega: ”Evocation har valgt den sikre vej, hvilket teknisk fungerer rigtig godt, men jeg mangler noget glød og noget mod.”

Nu er de her igen, de svenskere. Og velkommen tilbage, i øvrigt. Denne gang med en EP som indeholder fem cover numre, fire! vil jeg påstå - men det skal vi nok komme tilbage til.

Evocation har udvalgt numre som vi alle kender. Det konservative og sikre valg medføre naturligvis spørgsmålet. Tilfører Evocation noget nyt, og møder vi en spændende nyfortolkning af klassikeren? Jeg var selv topspændt da jeg trykkede på ”Play”…

Først cover nummer er Bolt Throwers: ”… for Victory”. Evocation læner sig påfaldende op ad originalen. Produktionen er pænere, men inden for vores lille verden, er det som bekendt sjældent positivt at være ”pæn”. Jeg fortrækker Bolt Throwers originale version.

Tredje nummer er Napalm Death klassikeren: ”You Suffer” - verdens kortets nummer på blot 1.316 sekunder. Evocation har afsat 4 sekunder til samme nummer, men reelt og i praksis er vi nede på omkring det ene sekund - nøjagtig som originalen. Jeg kan ikke høre forskel, og det nummer tæller ikke når boet skal gøres op. EP´en indeholder fire numre. Basta!

Resten af albummet levere pæne studieversioner af Carcass, Edge of Sanity og At The Gates, men igen uden at der tilføres noget nyt.

Evocation er et stilsikkert band, bestående af dygtige musikere, som har en god smag og kender deres klassikere. Men endnu engang… Der …”mangler noget glød og noget mod.”

EVOCATION: "Corporal Jigsore Quandary" (CARCASS COVER)

Tracklist

  1. … for Victory (Bolt Thrower cover) 04:38
  2. Corporal Jigsore Quandary (Carcass cover) 05:30
  3. You Suffer (Napalm Death cover) 00:04
  4. Enigma (Edge of Sanity cover) 06:50
  5. Terminal Spirit Disease (At the Gates cover) 03:45
Metalvinyl

Tilføj kommentar