Dominanz - As I Shine

As I Shine

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Industrial metal
Spilletid:38.34
Antal numre:10

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Dominanz er et norsk metal band som nu er ude med albummet "As i Shine". Dette er deres debut album og efter at have set cover-art var jeg spændt på at komme i gang med at lytte.

Jeg startede albummet og mit første indtryk var ikke ligefrem positivt. Det var en form for industrial heavy/black metal, som ikke ligefrem var min smag. Det mindede mig om industrial metal blandet med black metal vokaler til at starte ud med. Sangene roder derefter lidt rundt i forskellige genre og det ender hurtigt ud i en dyster black/heavy kombination med mørke effekter rundt omkring.

Jeg begyndte hurtigt at kede mig efter de første sange, da det for mig var nogle kedelige riffs som på ingen måde var innovative. Da jeg også havde meget svært ved, at finde ud af hvor de ville hen med deres musik, kan jeg heller ikke rigtigt finde ud af hvad jeg skal give dem. Det er jo ikke er dårligt – der mangler bare noget.

Dog vil jeg ikke sidde her og ’svine’ et band til, der er skam også nogle gode nok sange. Personligt mener jeg dog, at de mørke effekter holder albummet oppe og er klart en af de eneste grunde til jeg ville lytte til det hele. Teknisk er der skam ikke noget i vejen, der er blot mangel på noget som virkelig kan få mig til at tro på, at dette er den helt rigtige lyd.

Jeg tror på at bandet har mere at byde på, giv dem lidt tid til at finde sig selv - så tror jeg på næste gang vil blive bedre.

Det er et fint melodisk album som efter min mening har brug for nogle små justeringer.