Divine Ascension - As The Truth Appears

As The Truth Appears

· Udkom

Type:Album
Genre:Symfonisk metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Divine Ascension er et australsk power metal band med et lettere progressivt touch, og dette er deres første album. Stilen er mere moderne power metal med masser af groovy riffs og ikke så meget Euro-power metal lalleglad stemning.

Og det er jo meget forfriskende. Til gengæld fylder keyboardsne meget, og for det meste går de fint i spænd med resten af instrumentationen, men der er enkelte steder, hvor det kammer helt over i storladent cheesiness.

Der er kvindelig vokal, og Jennifer Borg er da en dygtig vokalist, som har en lidt mørkere stemme, end man måske er vant til, men hendes sangstil forekommer mig ikke specielt kraftfuld, hvilket er lidt et minus i min bog. Derudover er der bestemt tale om dygtige musikere og både guitar- og keyboardsoloerne er ganske imponerende.

Der foregår en masse spændende (men aldrig rigtigt finurligt) i musikken på denne skive, men der mangler lidt noget mindeværdigt over den - der er ikke rigtigt nogle ørehængere at tale om, og det er i poer metal sammenhæng lidt uheldigt.

Dog er "As the Truth Appears" et ganske godt lyt, og fans af prog power metal skal bestem nok få en masse ud af det.

Tilføj kommentar