Diamond Drive - Reset-Press-Play

Reset-Press-Play

Udkom

Type:Demo
Genrer:Alternativ metal, Rock
Antal numre:3

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Sangene og lyden på "Reset-Press-Play" skuer meget mod den amerikanske moderne staccato-metal, hvor råbe/skrigevokal blandes med ren sang. Og Diamond Drive beviser at de kan deres kram på denne demo, hvor de hårde metalliske riffs samt de melodiske og rockede omkvæd blandes og det er ganske tydeligt at de tre numre er meget gennemarbejdede og har en høj detaljerigdom i lydbilledet og specielt vokalarbejdet imponerer på de tre sange.

Det er et ekstremt professionelt stykke arbejde man hører på "Reset-Press-Play", men der mangler stadig lidt for at det bliver helt overbevisende. Der mangler således lige det sidste i omkvædene og baseret ud fra de tre numre har jeg svært ved at høre at Diamond Drive ville kunne præsentere et helt album med 12 numre med den nødvendige musikalske variation – dertil er de musikalske "tricks" for få, hvis man bedømmer det ud fra denne demo.

Jeg er dog ikke tvivl om at Diamond Drive på nuværende tidspunkt ville kunne præsentere et album, der var bedre end så meget andet der præsenteres i den genre, men der mangler lige det sidste for at man bliver fuldstændig henrykket. Der er som sagt rigtig mange lovende aspekter på "Reset-Press-Play" og der er bestemt grund til at holde øje med Diamond Drive, for de beviser med "Reset-Press-Play", at de har evnerne og tankegangen til at skabe noget rigtig fedt.