Dew-Scented - Impact

Impact

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Death metal
Spilletid:43:53
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

De tyske thrashere fra Dew-Scented imponerede mig virkelig på dette års Wacken festival (Læs Wacken anmeldelserne!) - Og jeg så derfor, med store forventninger, frem til dette nye udspil. Jeg må sige at jeg absolut ikke er blevet skuffet. Dew-Scented rykker! På Wacken købte jeg deres forrige skive, "Inwards", der rykkede ganske fedt. Med "Impact" har Dew-Scented taget et pænt skridt i den rigtige retning. Ta' lige dele The Haunted og Slayer. Tilsæt, derefter Dew-Scented's eget personlige præg og du har opskriften på "Impact". En skive der lover godt for fremtiden og de udgivelser der måtte komme. Det er Thrash som det skal og burde spilles: Råt og ufortyndet!! Tracks som "Destination Hell", "Soul Poison" og "Down My Neck" går rent ind og man sidder tilbage og tænker "hvorfor fanden har de ikke tidligere fanget min opmærksomhed..." - Men nu er de her, og de er her for at blive. De mangler måske lige det aller sidste for at få topkarakter, men det er stadig fed Thrash der rykker så djævlene growler. Check det ud!

Kommentarer (2)

surlykke

Indlæg: 21

Fedt album, ingen tvivl,

Fedt album, ingen tvivl, minder lidt om en modernisering af Destruction's spillestil tilsat rå power! Utrolig at et band som i sin tid udgav Innoscent, skulle lave en album, som ikke stank!

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Ja, ingen tvivl om at de har

Ja, ingen tvivl om at de har udviklet sig særdeles positivt... Og du har sgu lidt ret i din sammenligning med Destruction!!!

Thrash on...

DSW