Devil You Know - They Bleed Red

They Bleed Red

· Udkom

Type:Album
Genre:Metalcore
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det bliver varmt som i helvede, når iskolde Devil You Know gæster TAP1 samme dag som deres nyeste udgivelse

Amerikanske Devil You Know som blev dannet i 2012, er nu klar med deres 2 album, og der er garanteret smæk for alle skillingerne.

Medlemmerne Howard Jones (tidligere Killswitch Engage, Blood Has Been Shed), Francesco Artusato (tidligere All Shall Perish, The Francesco Artusato Project), John Sankey (tidligere Devolved, Fear Factory, Divine Heresy) og Ryan Wombacher (tidligere Bleeding Through) leverer metal med repræsentation af diverse genrer lige fra bl.a. black til det mere groovy. Albummet, They Bleed Red, er velproduceret med en up to date lyd og er som helhed solidt.

Så trænger du til at slippe DIN indre dæmon løs, er denne plade helt klart et lyt værd.

Djævelsk udspil, men djævelsk godt?

”Stay Of Execution” og ”Shattered Silence” er numre, hvor især Howard og John bryder alle fartgrænser og giver den alt, hvad den overhovedet kan trække.
I sangen ”The Way We Die” er der et langsommere og tungere groove, og Howard viser, at han kan mere end ”bare” at præstere lange og voldsomme hardcore growl, der kan få dig helt ned i knæ, som han gør i stort format i sangen ”Master Of None”.

Howard er esset i dette band, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at alle medlemmer i bandet kan deres kram, og hver og en fyrer den noget så eftertrykkeligt af.

Bandet har bevægelse, drive og en god energi, men det kan somme tider virke som om, de vil for mange ting på en gang, og den røde tråd kan synes at mangle, i hvert fald for undertegnede.

Det er et djævelsk udspil med glimt af genialitet, men lidt mere genkendelighed i et par af numrene og en mere tydelig ide om, hvad bandet vil formidle, ville ikke desto mindre klæde albummet.

For at være djævelsk godt, mangler der lige det sidste, og bandet høster ”kun” 7 kranier. Du kan evt. tjekke tidligere anmeldelse ”The Beauty Of Destruction”, som jeg ikke har det store kendskab til og derfor ikke kan drage rimelige paralleller til, men som høstede 9 flotte kranier af en anden anmelder.

Hvis du ønsker en glohed affære med djævlen, så kan du tjekke nedenstående link til et af deres seneste numre, der højst sandsynligt også vil være at finde på deres setliste på TAP1. Enjoy!

Tracklist

 1. Consume The Damned
 2. The Way We Die
 3. Your Last Breath
 4. Stay Of Execution
 5. Break The Ties
 6. Shattered Silence
 7. Let The Pain Take Hold
 8. Master Of None
 9. Searching For The Sun
 10. How The End Shall Be
 11. Broken By The Cold
Imusic

Tilføj kommentar