Springtime
Degree Absolute - Degree Absolute

Degree Absolute

/ Intromental · Udkom

Type:Album
Genrer:Prog metal, Thrash metal
Spilletid:57:12
Antal numre:10

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Den amerikanske trio Degree Absolute spiller noget, der umiddelbart vil kunne betegnes som en syntese af prog rock og techno. Dette kunne i undertegnedes øjne have været en spændende idé, men flere ting gør at den falder grusomt til jorden.

Først og fremmest er mange af melodierne temmelig ensformige, og frontmanden Aaron Bells vokal er ikke ligefrem ophidsende at høre på. De tre amerikanere er helt sikkert dygtige med deres instrumenter, men det er som om kompositionerne er en kende for trivielle til at man får megen chance for at nyde godt af dette.

Produktionen, der ellers er udført af Neil Kernon (Nevermore, Nile, Queensrÿche, Spiral Architect m.fl.), er endnu et irritationsmoment på dette album. Hver gang et keyboard bliver trukket frem for at deltage i den musikalske oplevelse, får det en nærmest overdreven dominerende placering i lydbilledet, til et punkt hvor alt andet nærmest forsvinder.

Andre bands har allerede bevist at hård rock eller metal fint kan blandes med elektronisk musik og ende med et bedre resultat end det, Degree Absolute formår, så der er ikke megen grund til at ofre de store mængder tid på denne skive.

Imusic

Tilføj kommentar