all gallows
Dawn Of Tears - Dark Chamber Litanies

Dark Chamber Litanies

Udkom

Type:Demo
Genre:Melodisk Death Metal
Spilletid:30:57
Antal numre:5

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

Det er altid spændende som anmelder at få en demo i hånden, da disse ofte kan rumme store overraskelser, både af positiv eller af negativ art, hvilket jeg personligt holder meget af.

Fra landet der både har sin egen armada og inkvisition indskrevet i historiebøgerne kommer Dawn of Tears og leverer en veludført omgang musik, der umiddelbart må klassificeres som melodeath med nogle småsymfoniske elementer, der leder tankerne hen på bands som Dimmu Borgir og ældre Cradle of Filth.

Sangene virker gennemarbejdede og veludførte med guitarerne som den primære melodiske drivkraft, og selvom keyboardet altid er til stede, forbliver det i baggrunden og tager ikke overhånd. Sangeren er alsidig og veksler mellem primært at lyde som Anders Friden fra In Flames over til et dybere, mere typisk growl eller en nærmest hviskende Dani Filth-lignende vokal.

Produktionen er ikke overvældende, men helt klart acceptabel for en demo, og Dawn of Tears lader til at være selvsikre i deres udtryk. Det forbliver et mysterium for mig hvorfor Dawn of Tears med denne EP og en fuldlængde demo i baghånden ikke har fået etableret en aftale med et pladeselskab i disse tider hvor melodeath ellers er så populært.

Imusic

Kommentarer (2)

helloween

helloween

Indlæg: 167

Demoerne kan downloades

Demoerne kan downloades gratis fra deres hemmeside

Christian Ljørring

Anmelder

Indlæg: 75

Faktisk en ganske fed demo

Faktisk en ganske fed demo skive! Til tider minder de lidt for meget som en tøseudgave af Cradle Of Filth, men helheden er ok!

Christian Ljørring gav Dawn Of Tears - Dark Chamber Litanies 8/10.

Tilføj kommentar