Davidian - Our Fear Is Their Force

Our Fear Is Their Force

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Metalcore
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

De tyske thrashere Davidian slår igen på "Our Fear Is Their Force" - deres tredje album, som byder på moderne death-thrash.

Både forgængeren "Hear Their Cries" og dette album har ganske vist fået nogle hårde ord med på vejen fra anmelderne, der beskylder Davidian for at være uoriginale, men - originale eller ej - så er der tale om et ganske solidt håndværk i form af "Our Fear Is Their Force". På denne skive leverer Davidian death-thrash af den moderne slags, hvilket vil sige, at de trækker på moderne thrash metal, melodeath og dødsmetal, de har også et islet af metalcore og deathcore i form af den type growls og skrig, der bruges, samt enkelte breakdowns nu og da. Numrene er solide og der er masser af variation i hvert enkelt nummer.

Der er da også et vist niveau af intensitet, der dog ikke opretholdes hele albummet imellem, og vokalen kan være ret belastende. Til gengæld er Davidians afvekslende brug af blastbeats, groove, thrash-tempi og tungere stykker samt ovennævnte breakdowns, med til trods alt at gøre lytteoplevelsen positiv, når alt kommer til alt.

Med Tue Madsen bag mixerpulten er der tale om solid kvalitetsproduktion, der støtter op om styrken og aggressionen i Davidians musik, der i øvrigt - med ovennævnte forbehold in mente - er veludført og velskrevet.

"Our Fear Is Their Force" er et typisk moderne death-thrash album, der har alt, der hører sig genren til, på både godt og ondt, og, er man til denne type musik, så vil man nok ikke tage skade af at tjekke skiven ud.

Tilføj kommentar