Charred Walls of the Damned - Cold Winds On Timeless Days

Cold Winds On Timeless Days

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Spilletid:54.57
Antal numre:12

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 3 stemmer.

Amerikanske Charred Walls of the Damned må siges at være noget af en supergruppe, og med medlemmer som har baggrund i Death, Control Denied, Iced Earth, Judas Priest og Crotchduster, blandt andre, er det intet under, at dette deres andet album i stor stil imponerer.

Stilmæssigt er der tale om en blanding af thrash metal og power metal, hvor det tekniske niveau er ganske højt, og der er progressive elementer overalt. Richard Christy sørger for, at der ikke blot er bobti-bobti trommer, men masser af fills, blastbeats og andre interessante detaljer i det præcise trommespil, mens Steve DiGiorgios båndløse bas bidrager med en progressiv lyd (og basspillet er selvfølgelig teknisk imponerende og leveres med DiGiorgios sædvanlige præcision og fantastiske evner). Jason Suecofs guitarspil er på både rytme- og leadsiden imponerende og tight - og han fyrer den ene flotte solo efter den anden af og det ene knusende riff efter det andet - og så er Tim Owens' vokal selvfølgelig i verdensklasse.

Kompositionerne er komplekse, men ikke umulige at følge med i, og kombinationen af thrash metal-aggression og power metal-melodi resulterer i perfekt afbalanceret progressiv power thrash.

"Cold Winds on Timeless Days" er teknisk, melodisk, kompleks, fængende, aggressiv og progressiv og ganske enkelt flot. Fans af Watch Tower, Death og specielt Control Denied sikkert finde, at skiven er ren guf for ørerne.

Kommentarer (2)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Owens vokal er meget mere

Owens vokal er meget mere passende her, end da han var i Iced Earth må jeg indrømme... det her er ganske i orden!!

Claus Ljørring gav Charred Walls of the Damned - Cold Winds On Timeless Days 8/10.

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Det her lyder som noget man

Det her lyder som noget man skal tage sig et kig på.

Tilføj kommentar