Bullet - Storm Of Blades

Storm Of Blades

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, NWoBHM
Spilletid:38.10
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

80'er heavy metal om vilde kvinder, motorcykler - og... øl

Svenske Bullet har gennem en række udgivelser kælet for old school heavy metal, og har efterhånden opbygget et trofast publikum med øje for dette kult ensemble.

Her er tydelige referencer til Judas Priest, AC/DC og Accept, og bandet gør intet for at skjule kærligheden til grundlæggerne af genren.

Inspirationen kommer fra "vilde kvinder, motorcykler og øl" og teksterne stopper som oftest også her. Men der er afstikkere... Titlen på albummet kom ud fra et riff, som bandet mente lød som knive, der faldt fra himlen, og dette blev så til en fortællingen om ødelæggelse, apocalypse og frygt. Heavy metal, songs in the pitch black sky Heavy metal, blades are flying now Heavy metal, you will watch your heart rise In gravel pain, prepare for a storm of flames!

Vi sigter ikke efter litteraturpriser denne gang, og det er med andre ord hverken opfindelsen af varmt vand, dybe tallerkner eller den hurtigste knallert på molen som der kredses om på: Storm Of Blades.

Tornado og Crossfire lyder som AC/DC og kan fremhæves, mens alt i alt er dette udspil mere en kopi, fremfor nyfortolkninger af retro og vintage genren.

Løs krudt og våd ammunition Bullet balancerer på kanten af, at være et kopiband, og der bliver stjålet med arme og ben fra fortidens forbilleder. Selvom det ikke er videre originalt er det alligevel overraskende medrivende og spilleglæden smitter. Men alt i alt er det en noget lunken omgang uden de store højdepunkter. Der bliver ikke skudt med skarpt på dette album.

Tracklist: 1. Uprising 2. Storm of Blades 3. Riding High 4. Tornado 5. Hawk Eyes 6. This One's for You 7. Hammer Down 8. It’s On 9. Crossfire 10. Run with the Hunted

BULLET - Storm of Blades