Bullet - Full Pull

Full Pull

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Spilletid:38.21
Antal numre:11

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Dynamisk, velkendt på en ukendte måde og en smule udefinerbart

Bullet er et band fra Växsjö (Sverige) og består af Hell Hofer (vokal), Hampus Klang¬ (lead guitar), Erik Almström (lead guitar), Adam Hector (bas) og Gustav Hjortsjö (trommer). Bandet er fra 2001 og spiller primært heavy metal og hard rock. I 2002 udgav de deres første single "Heavy Metal Highway", og siden da har de udgivet både singler og hele albums. Full Pull er det fjerde album i rækken.

Bandet minder til dels meget om store bands som AC/DC, men dog er der noget udefinertbart og umiddelbart over Bullet, som ikke er til at sætte en finger på, og på trods af, at det er svært at høre albummet uden at drage sammenligning med store, ældre og anderkendte bands, så gør Bullet det rigtig godt.

Jeg blev småforelsket i det første nummer ret hurtigt, og jeg tænkte, at den intro måtte føre til noget godt. Jeg afventede spændt det tidspunkt, som Hell Hofer skulle fremkomme første gang, og jeg frygtede inderligt, at han ville ødelægge mit førstehånds- og helhedsindtryk. Men ved I hvad? Det gjorde han ikke. Hell Hofer havde den helt rette vokal til den helt rette musik.

Musikken har rytme, melodi, omkvæd og tekst som man kan nynne med på, men samtidig optræder der også noget dynamik i form af energi og bevægelse. Alle disse uundværlige elementer inddrages i hele albummet fra start til slut, hvilket helt bestem fremkalder nydelse i både metaliteten og øret . Med dette album har Bullet publiceret noget, som til dels minder om noget der er hørt før, men som de alligevel har formået at gøre til deres eget. De har bearbejdet en genre, som jeg personligt rigtig godt kan lide. Jeg er faktisk vild med genren, vild med albummet Full Pull og vild med de svenskere der står bag det.

Tracklist

1. Midnight Oil 2. Full Pull 3. Running Away 4. All Fired Up 5. Rolling Home 6. In The Heat 7. High On The Hog 8. Rush Hour 9. Freeriding 10. Gutterview 11. Warriors