Black Water Rising - Black Water Rising

Black Water Rising

· Udkom

Type:Album
Genrer:Stoner Rock, Rock
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Black Water Rising Vi skal tilbage I tiden, folkens! Vi skal tilbage til 90’erne, tilbage til 90’ernes grungens storhedstid. Den tid hvor en masse fede Rockbands svulmede op af jorden og tog deres indtog i de lidt poppede 90’er. Anyways, vi skal have fat i bands som Stone Temple Pilots, Soundgarden, Alice in Chains, Ugly Kid Joe, Kings X, Corrosion of Conformity og en masse mere. Sagen er sgu at Black Water Rising levere hård Heavy Rock. Det er super lækkert, for den der kan lide det. Jeg er vild med Hård Heavy Rock, især når det lyder godt. Det der især tiltrækker mig ved dette album er den rå attitude, som gribber fat om ens nosser og svinger en rundt i otte(8) taller.

Albummet indleder en med en guitar riff og ebber ud i et Kings X agtigt riff. Det er the mirror! Næste nummer er "Brother Go on", som fra starten er et tilbagelænet nummer. Jeg siger igen 8 taller! O-T-T-E! Pladen har dog til tider et ufortrødent Brian attitude, som godt kan blive lidt Volbeat agtigt! Bandet smider herefter dejlige hårde sange i et ufortrødent masse orgie i form Sex, drugs and Rock n’ roll. Black Water Rising lever til fulde denne stil. Dette er intet mindre end et album med så stor respekt for rockens hårde univers at dette nok må kaldes en lille puf i ryggen, eller et spark i ansigtet. Det er op til en selv. Jeg tager begge!!

Jeg er i særdeleshed tilfreds med dette album. Black Water Rising er hermed hoppet ind på Mp3 afspilleren som fast inventar og det betyder noget, da jeg kun har plads til 4GB.

Tilføj kommentar