Electric Mary - III

III

· Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Hard rock
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

Fra det varme Australien vælter elektriciteten åbenbart ud over folk som kastestjerner! Hard Rock bandet Electric Marys tredje udspil "III", er et vellykket lille stykke musik. Bandtes inspiration er lang. Bands som Rainbow, queen, Deep Purple, Slash’s Snakepit, Talisman og Kiss. Bandet er ret originalt og holder stilen fuldt ud.

Med høretelefoner på plads, mp3 afspilleren skruet op og converse skoene bundet, er det job i sigte. O.I.C. er skivens første nummer og det er perfekt musik til at tage på arbejde i. Det er i fedt up tempo og i særdeleshed et fedt riff. Næste nummer "stained" lyder som noget Slash kunne have lavet, for mig er det helt fint! "So cruel" er tredje nummer og er et mere down laid back nummer med utrolig store nosser! Det er fee! Fjerde nummer "Long time Coming" er et mere Deep Purple/Rainbow agtigt nummer. Her lever 70 rocken stadig. Det er så fedt! Femte nummer "all eyes on me", er et meget Kiss agtigt nummer. Jeg er ikke den store Kiss fan, men det lyder sgu meget fedt! Sjette nummer "Lies", lyder i første omgang som "School" af Nirvana. Det fortsætter så slet ikke i samme stil som nirvana. Men igen Fy faen det er fedt, glæd jer til soloerne! Syvende nummer "Nobody is perfect" er lidt poppet nummer, men med Talisman attituden er det helt fint. "Bone on bone" er vi igen over i Kiss Stilen, men det er igen vildt fedt! Waiting hviler sig meget op af Ritchie Blackmores stil, hvilket gør det til et fedt nummer. Lidt ondt, men i særdeleshed et cool nummer. Sidste nummer "American Jam" og virker dog noget anonymt, men er fint nummer.

Alt i alt, en fed plade fra Hard Rock bandet Electric Mary. De får ikke fuldt hus, for det er ikke et mesterværk! Men 8 dødningehoveder får den, for nogle rigtige fede sange!