Black Majesty - In Your Honour

In Your Honour

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Black metal
Spilletid:39.24
Antal numre:9

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Det australske power metal band severer en omgang bombastisk og episk power metal på dette deres fjerde album "In Your Honour".

Selvom vi her har med episk power metal at gøre og en lettere poleret produktion, så formår Black Majesty at holde den musikalske energi og hårdtslåenhed oppe på en ganske højt niveau mens de corny og cheesy elementer holdes nede på et behageligt minimalt niveau.

Det cheesy i power metal, synes jeg, skyldes tit et overforbrug af keyboards, og der er keyboards på dette album, men de tager aldrig over, og det er guitaren, der er centrum i lydbilledet; og med de mange Iron Maiden-agtige guitarharmonier er denne plade i hvert fald et hit hos mig.

Noget af det, jeg specielt synes er fedt ved Black Majestys stil på "In Your Honour", som trækker ligeligt på den europæisk-tyske power metal og den amerikanske ditto, er at der også er masser af meget tydelige referencer til traditionel 80er metal á là Maiden, Accept, 80ernes Ozzy, Dio osv. Et godt eksempel herpå er "End of Time".

Andre nævneværdige numre er "God of War" med sine interessante skift og meget tydelige Iron Maiden-indflydelse samt "Far Beyond", "Millennium" og "Further than Insane" med deres sindsygt fængende omkvæd og andre hooklines. Faktisk synes jeg ikke rigtigt, der er nogle svage numre på dette album, selvom der er ikke er voldsomt meget nyskabende over dem.

"In You Honour" er et hit hos mig, og jeg tror, at de fleste fans af både power metal og traditionel heavy metal vil kunne lide det. Så hvis du ikke selv er til den slags metal, men har en ven eller kæreste, som er, så tror jeg da, de ville blive glade for at få "In Your Honour" i julegave.

Kommentarer (4)

TFS

Indlæg: 32

Rigtig god produktion,

Rigtig god produktion, dygtige musikere, og fed power metal vokal. Overrasker mig lidt at du ikke henviser til gammelt Helloween, da jeg synes der er klare paralleller mellem denne skive og både Walls of Jericho og især de to originale Keeper albums. Men nok om det, vi er enige om at vi sidder med et fedt stykke metal i afspilleren (eller på Spotify i mit tilfælde).

TFS gav Black Majesty - In Your Honour 9/10.

Time Signature

Time Signature

Tidligere anmelder

Indlæg: 65

Der er noget om det med

Der er noget om det med "Walls of Jericho", nu du siger det, men jeg må indrømme, at "Keeper of the Seven Keys I & II" ikke lige er kommet mig på sinde, når jeg har lyttet til dette album.

TFS

Indlæg: 32

Nu er det nok også 10 år

Nu er det nok også 10 år siden jeg satte min pladespiller op på mine forældres loft, så måske er det min hukommelse der svigter :)

TFS gav Black Majesty - In Your Honour 9/10.

Time Signature

Time Signature

Tidligere anmelder

Indlæg: 65

Well, jeg synes da godt, man

Well, jeg synes da godt, man kan hører inspiration fra den tysk-europæiske power metal generelt, og det er jo der Helloween hører til, og mon ikke Black Majesty har indtaget en god dosis Helloween.

Tilføj kommentar