Biohazard - Reborn In Defiance

Reborn In Defiance

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genre:Hardcore
Spilletid:54.56
Antal numre:13

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg tabte lidt interessen for Biohazard efter New World Disorder fra 1999 og specielt de to seneste albums har jeg ikke dyrket i væsentlig grad. Derfor var det spændende at se hvad kvartetten kunne diske op med på Reborn In Defiance og dommen er overvejende af positiv karakter. Især det første firkløver af sange ("Vengeance Is Mine", "Decay", "Reborn" og "Killing Me") står virkelig stærkt. "Vengeance Is Mine" byder på nogle af de klassiske Biohazard-dyder med back-up råbekor, Biohazards signatur-groove og en fin blanding af metallisk hardcore og punk. På "Decay" begynder Biohazard at åbne op for lidt nye tendenser og det er specielt på vokalsiden hvor lidt mere melodi har sneget sig ind , og dette sammensat med nogle fede riffs, er en overbevisende cocktail.

Det momentum som Reborn In Defiance har på albummets første halvdel holder desværre ikke på albummets sidste halvdel, sangene på denne del af pladen har simpelthen ikke samme niveau. Biohazard forsøger sig dog med både det der bedst kan karakteriseres som en ballade ("You Were Wrong") samt et afsluttende instrumentalt nummer ("Season The Sky") og selv om denne variation er kærkommen, er det ikke sange man begejstres over.

Overordnet er Reborn In Defiance lyden af Biohazard tilbage i fin form og de rigtig gode momenter på skiven svinger den samlede karakter op på 70%.