Ava Inferi - Burdens

Burdens

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Doom metal, Doom metal
Spilletid:40:36
Antal numre:7

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Selvom der da findes nytænkning indenfor doom metal, forekommer det at alt for mange bands tilsyneladende sætter en ære i at være så monotomt søvndyssende som overhovedet muligt med langsomme, dybe toner og tilsvarende vokal.

Ava Inferi har (heldigvis) valgt at bryde med den typiske tradition på flere punkter. Først og fremmest er vokalisten Carmen Simões, som navnet måske antyder, en kvinde. Dernæst er den musik, Ava Inferi fremfører, langt fra monotom. Hvert enkelt nummer begynder temmelig enkelt, men udvikler sig gradvist til at blive større og mere kompliceret.

Generelt set er musikken noget domineret af tangenter - måske lidt for meget for nogens smag, men generelt passer den stærke tilstedeværelse keyboard godt ind i den noget melankolske stemning, Ava Inferi frembringer.

Til trods for den fremskridende udvikling igennem de enkelte numre, går "Burdens" let hen og bliver en smule kedelig som helhed. Til trods for dette, har vi stadig fat i et af de mere interessante navne indenfor denne genre.

Tilføj kommentar