Anthrax - Anthems

Anthems

· Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Spilletid:33.40
Antal numre:8

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Gamle klassikere med et gram Anthrax

Vi kender alle Anthrax fra The Big Four. De blev dannet i 1981, og var helt vildt populære i 80erne. Deres seneste album, Worship Music fik rigtig positive anmeldelser, blandt andet her på heavymetal.dk, og nu har de så udgivet en EP med fem covers fra deres favoritbands og to alternative versioner af nummeret ”Crawl”.

EP'en starter med ”Anthems” (oprindelig spillet af Rush), som er spillet i bedste Anthrax-stil.
De følger den orginale meget godt, og det lyder næsten som om det var Anthrax der havde skrevet den selv. Guitarspillet, trommespillet, basspillet, og vokalen er på et rigtig højt niveau, hvilket man nærmest kan forvente af en udgivelse fra Anthrax. Det positive stopper så her.
For denne beskrivelse passer på alle numrene. Alle numre lyder som Anthrax, men er alligevel på ingen måde forskellig fra orginalerne. Jeg ved godt at det er meningen med covers, men her er det alligevel i overkanten. De sidste to numre forvirrer mig også. Det er to versioner af nummerer ”Crawl” fra Worship Music. Den første er albumversionen, som jeg ikke vil komme nærmere ind på, men den anden er et remix. Forskellen på de to er at remixet er meget mere symfonisk end orginalen. De kunne kalde den ”Symphonic Version” i stedet.

Anthrax er rigtig dygtige, der kan vi ikke komme udenom. Men at udgive en næsten ubrugelig EP er alligevel ærgeligt. Den består jo kun af covers der ligner så godtt du lige så godt kunne høre orginalen, og en alternativ version af en sang på deres seneste album, ikke mere. Som bonusdisk på specialudgaven af Worship Music tror jeg den ville fungere perfekt, men som selvstændig EP er den bare ikke pengene værd.

Anthem er EPens første nummer, og det mest vellykkede.

Tracklist

  1. Anthem (Rush)
  2. Tnt (AC/DC)
  3. Keep On Runnin' (Journey)
  4. Big Eyes (Cheap Trick)
  5. Jailbreak [Guns N Roses)
  6. Crawl (Album Version)
  7. Crawl (Remix)