Thy Art Is Murder: Selvmordsbomber skulle havde været på coveret til Holy War

Thy Art Is Murder ucensureret cover Udsnit af afvist cover til Holy War

Det Australske dødsmetal band Thy Art Is Murder, har afsløret det oprindelige ucensurerede cover til det kommende album Holy war.

Bandet har med Holy War ønsket at lave deres mest konfronterende udgivelse til dato. Dette forklarer bandets guitarist Andy Marsh. ”fra det øjeblik vi havde fundet albummets titel, og teksterne var skrevet, da havde vi en klar ide om at coveret skulle være lige så konfronterende, skræmmende og så ægte som vi er som band. Desværre gik det ikke helt som planlagt. Vi sendte coveret rundt til distributører, detailhandlere og efter flere møder med vores pladeselskab, fik vi at vide at vi enten skulle dække billedet til, eller vælge et andet” Bandet valgte herefter et af de andre billeder inde fra coveret.

Her er et billede af det originale cover 

Andy løfter dog sløret for hvilke billeder der er inde i coveret, "Her er det i al sin storslåede herlighed, et barn for enhver religion, der har indoktrineret de unge og dårligt stillede, og sendte dem af sted til krig og blodige død uden årsag eller grund. Dette album er for dem”

Husk at bandet kan opleves den 8. Maj i KB18