Paul Di'Anno konkurrence

Paul Di'Anno, som var Iron Maidens forsanger i årene 1977-1981 kommer til Danmark og spiller på The Rock i København. Da manden ikke har sat foden på dansk jord i umindelige tider, forventes denne begivenhed at blive en af de større af slagsen. I den forbindelse udlodder The Rock i samarbejde med heavymetal.dk 3x2 stk. koncertbilletter til koncerten, som finder sted d. 26. august. Som support spiller danske Lipid og Kink. Skynd dig, at følge kildelinket og deltag i konkurrencen.

Kommentarer (6)

helloween

helloween

Indlæg: 167

Undskyld jeg spørger.

Undskyld jeg spørger.

Men spiller han overhovedet musik mer ? Og har han udgivet noget intressant inden for de seneste år??

tgp88

Så ham på Wacken for nogle år

Så ham på Wacken for nogle år siden, hvor han kun spillede numre fra de to første Maiden plader. Kunne potentielt have været fedt, men det var det ej. En afdanket mand.

hellcock

Indlæg: 189

Han lever fortsat på noget

Han lever fortsat på noget der skete for snart 25 år siden!!

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Det er nok derfor de vælger

Det er nok derfor de vælger at forære deres billetter væk, det ville jo snart være synd for the old man, hvis der kommer under 10 mennesker, he he.

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

Mjaa han lavede ellers en

Mjaa han lavede ellers en ganske god skive med hans band Killers der hed Murder One, stilen var en blanding af Maiden og Painkiller stieln

powerslave

Indlæg: 7

han kommer til at spille en

han kommer til at spille en del sange med maiden på fredag, gid jeg skulle derind, han lavede en rigtig fed koncert i malmø.