Nye navne til Copenhell offentliggjort

CPHell 2018 CPHell 2018

Der er nu blevet tilføjet syv navne til næste års plakat og her på redaktionen, er der mange meninger om både de nye og lineuppet generelt. Vi er glade for der, også denne gang, er skævet til både det sikre og det eksperimenterende.

Avenged Sevenfold har for længst slået fast at de er kommet for at blive og deres seneste album tog fusen på musikbranchen og blev vel modtaget af kritikere så vel som fans. Desværre var deres seneste koncert på dansk grund en lidt tam affære. Vi krydser fingre for, at de giver et mere medrivende show på næste års Copenhell.

Der er også plads til de helt tunge drenge, i form af Corrosion Of Conformity og Suffocation hvor især sidstnævnte, kommer til at glæde fans af de mere ekstreme genrer.

Er du til det lidt mere ... alternative, kan du glæde dig til japanske Crossfaith, der spiller en blanding af metalcore og electronica og så finske Santa Cruz der holder glam-traditionerne i live. Vi må formode at begge bands er leveringsdygtige i en solid fest!

Ydermere er Bullet For My Valentine tilføjet, det samme er Thy Art Is Murder og selvom de ikke spiller den samme type musik, er der alligevel lagt i kakkelovnen til en velspillet og auditiv røvfuld.

Umiddelbart ser det ud til at de fleste publikummer bliver tilgodeset i denne omgang, der er i hvertfald noget for (næsten) enhver smag og her på redaktionen, om vi er enige med hinanden eller ej, er vi i det mindste enige om at vi glæder os!