Mastodon besøger War Pigs i Kødbyen

Brann Dailor and HeavyMetal.dk @ WarPigs, Copenhagen

De amerikanske sludge-mestre Mastodon er efterhånden hyppige gæster i Danmark og d. 22/11 spiller de igen op i København, denne gang i et udsolgt Vega på Vesterbro. Ikke langt derfra ligger et af de mest hippe bryghuse/spisesteder i byen, Warpigs i Kødbyen, der serverer et væld af lækre, hjemmebryggede hipster-øl og byens bedste, amerikansk-inspirerede, finger-food. WarPigs er samtidig blevet kendt som et sted der spiller masser af den hårde rock, hvilket da også passer perfekt til de rustikke omgivelser. I dag på War Pigs fik HeavyMetal.dk en kop øl og en snak med Brann Dailor, trommeslager og sanger i Mastodon.

For er der én ting Mastodon går op i ud over deres intense og intelligente heavy metal, så er det åbenbart øl. Under et af deres mange besøg i byen fik Brann Dailor War Pigs anbefalet af amerikanske venner og han tøvede ikke længe. Deres fælles kærlighed til god øl og hård rock måtte kunne bruges til noget. Så i 2015 introducerede Mastodon og War Pigs deres første øl, Mastodon Mother Puncher og kort efter fulgte én til, Mastodon War Canoe. I forbindelse med koncerten i Vega d. 22/11 har bandet så igen været forbi War Pigs, denne gang for at introducere et nyt Mastodon/War Pigs samarbejde med øllen Sultans Curse (fremstillet af det berømte San Diego bryggeri Mikkeller).  Så af den årsag, tilbragte Brann Dailor og resten af bandet en hyggelig eftermiddag/aften i War Pigs. Og minsandten om de ikke også skulle hjælpe War Pigs brygmester med til at fremstille en helt ny pilsner, Mastodons Ancient Kingdom, som kommer til salg i War Pigs snarest – den skal jo altså lige brygges helt færdig først!

Er du til hård rock og lækker øl, så gør som Mastodon og HeavyMetal.dk: Tag til Kødbyen og hop ind på War Pigs – der venter en fed oplevelse og det er vel det mest oplagte sted at varme op til koncerten i Vega onsdag aften!