HateSphere tour

HateSphere tour

The Great Bludgeoning er titlen på HATESPHERE’s seneste album der udkom d. 26. september via Napalm Records. Albummet er det syvende i rækken og de mange positive anmeldelser beviser endnu engang at HATESPHERE er ét af Danmarks mest anerkendte metal bands.

Dele af albummet blev luftet under MTV Headbangers Ball Touren, der som bekendt kørte landet rundt i september. Efter succes’en med Headbangers Ball Tour er bandet mere end klar til at indtage Danmark endnu engang og inkluderer også de byer der ikke blev tilgodeset på HBB touren – og de spiller selvfølgelig meget mere fra The Great Bludgeoning.

Med 12 år på bagen er HATESPHERE ét af de mest eftertragtede danske metalbands i både ind- og udland. Siden starten i 2000 har bandet spillet utallige danske, europæiske og internationale shows og festivaler – blandt andet Roskilde Festival, Spot Festival, Hellfest (FR), Wacken (DE) og spillet med store internationale navne som The Black Dahlia Murder, Kreator, Morbid Angel og The Haunted bare for at nævne nogle få.

2012 bliver et hårdt år for bandet der planlægger datoer i hele USA og Europa – før og efter denne omfattende DK tour (datoer nedenfor). Med som special guest på alle danske datoer er københavnske HELHORSE der udgav deres debutalbum For Wolves And Vultures i foråret 2011 og netop har spillet enkelte danske datoer med danske Rising.

TOUR DATOER:

04.04 – Roskilde, Gimle (www.gimle.dk)
13.04 – Sønderborg, Sønderborghus (www.sonderborghus.dk)
14.04 – Aarhus, Train (www.train.dk)
20.04 – Albertslund, Forbrændingen (www.fbf.dk)
21.04 – Lyngby, Templet (www.templet.dk)
27.04 – Frederikshavn, Musiske Hus (www.detmusiskehus.dk)
03.05 – Randers, Von Hatten (www.vonhatten.dk)
04.05 – Aalborg, Skråen (www.skraaen.dk)
10.05 – København, Vega (www.vega.dk)
11.05 – Vordingborg, Stars (www.stars.dk)
12.05 – Vejle, Bygningen (www.bygningen-vejle.dk)

Tilføj kommentar