Vinylbanner

Godzilla tramper COPENHELL ned

Godzilla tramper COPENHELL ned

Franske Gojira, et af de mest hypede metalbands i øjeblikket, rammer COPENHELL til juni.

Gojira har det seneste årti kværnet sig op i det internationale metalhierarki, og det franske band kommer nu til hovedstaden for at jævne COPENHELL med jorden. Gojira, som er den japanske betegnelse for det fiktive monster Godzilla, spiller en form for progressiv dødsmetal, der blander en nærmest Morbid Angel-isk tilgang med Tool-inspirerede episke lydflader. Godzilla-monsteret er en metafor for atomsprængninger og atomvåben, og det er en meget passende beskrivelse af den følelse, man sidder tilbage med efter at have oplevet Gojiras musik.

Gojira er desuden kendt for et tekstunivers, der kredser om et holistisk menneskesyn og miljøbevidsthed. Sidstnævnte kommer også til udtryk i den virkelige verden, hvor bandet er på vej med en EP, som skal komme antihvalfangst organisationen Sea Shepherd til gode.

Ud over at arbejde med Sea Shepherd EP'en er Gojira i studiet med producer og forhenværende Machine Head-guitarist Logan Madder for at indspille en helt ny plade. Begge plader vil ramme i 2012 og vil med sikkerhed kunne høres på årets COPENEHELL festival.

Billetter til COPENHELL 2012 kan købes på www.billetnet.dk.

Tilføj kommentar