Ghost udgiver nyt album til efteråret

Ghost live Ghost live

Det svenske retro udstyrsstykke Ghost er parat med et nyt album i sensommeren - eller måske til efteråret. Albummet bliver det tredje album og en efterfølger til "Infestissumam" fra 2013.
Normalt er navne ikke noget man forbinder med bandet, men albummet produceres af Klas Åhlund som normalt spiller i det svenske rock band Teddybears. Klas har tidligere arbejdet sammen med Katy Perry, Kesha, Taio Cruz, Britney Spears og Madonna. Ikke den slags navne vi normalt beskæftiger os mest med. Ja, slet ikke faktisk. Men fat mod.... Vi er tidligere blevet lovet, at det kommende album vil være mørkere og med mindre vokal. 

Derudover er det en sædvanlig rokade på forsanger posten. Papa Emeritus III afløser Papa Emeritus II, og dermed forsætter Ghost med at udskifter forsanger. på hvert album. Eller er det den samme som altid?

Bandet er som bekendt at finde på dette års Copenhell, og har tidligere spillet på festivallen i 2013. Her fik de lunkne anmeldelser, men måske mest som følge af, at bandet spillede i fuld dagslys