FINAL HOUR albumstream

Final Hour

FINAL HOUR streamer deres selvbetitlede debutalbum i sin helhed, hos Heavymetal.dk

Den aalborgensiske melodiske deathmetal-kvartet FINAL HOUR er ved at være klar til at udgive deres selvbetitlede debutalbum denne kommende fredag 23 februar. Efter at have sluppet to hårdtslående singler og en musikvideo streamer bandet nu albummet i sin helhed via Heavymetal.dk og tyske Metal.de. Linket til stream er nederst på siden.

FINAL HOUR udgiver deres selvbetitlede debutplade via Wargear Records i morgen d. 23. februar, og bandet er i gang med de sidste forberedelser til de kommende release shows. Forud for udgivelsen har bandet nu gjort hele albummet tilgængeligt med et eksklusivt stream via danske Heavymetal.dk og tyske Metal.de.

Hør FINAL HOUR's debutalbum i sin helhed via HEAVYMETAL.DK og METAL.DE

FINAL HOUR siger følgende om den kommende udgivelse:
"Som Moses blev sat i sivbåden, har vi nu sat vores eget hjertebarn i vandet, og det driver i øjeblikket ned ad floden fuld af forventning om, hvad der venter forude. Vi kunne gøre vores plade op i antal kroner, timer, cigaretskodder, 0'er og 1-taller, tomme flasker, sprungne guitarstrenge osv., men i den sidste ende er det jer derude, der vil kommer til at dømme den. Moderen til selv det grimmeste barn, vil altid synes, at hendes eget barn er det smukkeste – og vi håber bare, at der er nogen derude, der deler vores begejstring, når vi i dag som Michael Jackson træder ud på balkonen og holder det op foran dem, der gider at kigge."

FINAL HOUR spiller to releaseshows med The Vision Ablaze i den kommende weekend, ét i Ungdomshuset i Kbh på selve releasedagen og ét dagen efter på High Voltage i hjembyen Aalborg. Flere shows vil blive annonceret i de kommende måneder.

FINAL HOUR fremsætter på deres debutplade et dystopisk syn på den menneskelige civilisation, der står overfor et endeligt sammenbrud på alle fronter. Men pladen indeholder samtidig et sidste desperat nødråb, der søger at kalde på det gode i os og forene os til kamp mod destruktiv livsførsel, splittende ideologier og tyranniske systemer. Debutalbummets tretten sange opsummerer stålsat den melodiske dødsmetals fineste kvaliteter ved sin catchyness, energi, velspillethed og præcise sangskrivning. Albummet er bl.a. produceret af Flemming Rasmussen (Metallica, Saturnus m.fl.) og er mixet og masteret af Anthony Kalabretta (Protest the Hero), der begge sætter et både traditionsbundet og visionært aftryk på pladen

Vi er naturligvis også snart klar med en anmeldelse her hos Heavymetal.dk, og vi kan godt røbe at vores skribent, er meget begesjtret

Husk bandets to releaseshow:

23.02 - Ungdomshuset, Kbh (m. The Vision Ablaze) Gå til begivenheden

24.02 - High Voltage, Aalborg (m. The Vision Ablaze) Gå til begivenheden

Albummet kan streames lige her!