Bruce Dickinson er erklæret rask

Bruce Dickinson Bruce Dickinson: Forsanger i heavy metal-bandet Iron Maiden, men også uddannet pilot og ansat i Astraeus Airlines, hvor han den 16. september 2010 blev udnævnt som marketingschef.

Iron Maidens forsanger Bruce Dickinson er erklæret rask for den kræft sygdom som blev lokaliseret i december. Allerede tidligere på året kom en første indikation om, at det gik i den rigtige retning. Men også en melding om, at vi først i midten eller slutningen af maj ville få en endelig klarmelding fra lægerne. Den kom heldigvis i dag, og Bruce takker lægerne, familien men også fans for alt den støtte han har fået i sidste periode.

"I would like to thank the fantastic medical team who have been treating me for the last few months, resulting in this amazing outcome. It's been tough on my family, and in many ways, it was harder for them than me. I'd also like to send a heartfelt thanks to all our fans for their kind words and thoughts."

Iron Maiden er rygtet på vej med et nyt album, men ville ikke udsende nyt materiale før der var en afklaring på forsangerens helbred. Det ligner, med dages raskmeldning, dermed også at vi skal til at varme op til nyt fra Iron Maiden.