Red Warszawa

RIAMUF, Ribe

Det var lørdag d. 1 Februar og det lokale spillested Riamuf lagde endnu en gang op til vals i Ribe, men denne gang med selveste Red Warszawa.

En gang skal jo være den første og dette var så mit første sammentræf med Red Warszawa og hold da helt op, det var vildt.

Dørene åbnede kl. 20:00 og da der højst må være en hundrede stykker i Riamuf’s koncertrum, var jeg der i god tid. Efter jeg var kommet indenfor, ventede jeg spændt på, at de trubadurerne ville gå på. Det er jo ikke bare en tilfældig koncert, men derimod starten på Red Warszawa’s Drugs against music – tour 2013 og selvom om mange tvivlede, så kunne Riamuf’s lokale snildt holde til alt det spektakel. Desuden var det en tre timers lang koncert.

Nu var klokken godt og vel 21:00 og folk var kommet fra nær og fjern og ventede nu spændt på at kaosset skulle begynde. Baggrundsmusikken bliver slukket og mellem publikum kommer lækre Jens (vokal) gående i sit store rollespils kostume, mens de andre fra bandet følgede trop.

Der bliver råbt og skreget og Lækre Jens råber igen, drikker noget sprut fra en colaflaske og derefter går showet ellers bare i gang. Publikum bliver fuldstændig begejstret og alle begynder at ’danse’ med på den. Der var gang i den til den sidste dråbe sved igennem hver eneste sang, men da det var en koncert på tre timer, så nænnede det da lige folk at gå ud og holde ryge pause en gang imellem.

For, at publikum ikke skulle lide af tørst, så delte Warszawa sku lidt ud af godterne. De havde både øl dåser, Asti og papvin.

Humøret var helt i top, for selvom det var en super fed oplevelse, så kunne man simpelthen ikke lade være med at grine en gang imellem når de spillede sange som ’’Headbanger stadig’’ eller ’’Æggemad’’. Oven i det, viste Lækre Jens (guitar) efter hver anden sang sine åbne balder foran hele publikummet.

Af alt hvad jeg nogensinde har oplevet, så er det her en, man aldrig kommer til at glemme. Det var både super fedt og super sjovt, den var ren fest. Jeg vil nok sige, at det er en af de bedste koncerter jeg nogensinde har været tilstede ved, for selvom man ikke står helt oppe foran, så føler man sig stadig underholdt.

Med Red Warszawa får man ikke bare en god koncert, men også et pokkers godt grin.

Tilføj kommentar