Mercenary og Blow

Gimle, Roskilde

Mit tidligere så ofte frekventerede gå-i-byen sted i Roskilde, skulle denne aften danne ramme for et af dansk metals største håb. Mercenary har høstet mange og absolut velfortjente roser for deres seneste fuldtræffer, "11 Dreams", og det var derfor med en stor mængde forventninger at vi tog på Gimle. Desværre havde jeg lige glemt, at jeg ikke umiddelbart erindrer Gimle som et særligt fedt koncertsted, hvilket også blev tydeliggjort ved aftenens koncert. Jeg har aldrig stillet mig tilfreds med den livelyd jeg har fået kastet i hovedet dernede, og så bryder jeg mig bare ikke om deres scene forhold. Reklame for aftenens arrangement var også begrænset, for i hvert fald blev jeg ikke orienteret om koncerten før om torsdagen – og intet stod nævnt i lokal sprøjten. Det kan muligvis forklare det lidt magre fremmøde, for ellers er det da en dybt uretfærdig metal verden vi lever i. Ovenstående til trods må jeg sige at Mercenary gik overraskende godt og frejdigt til stålet, og bandet havde en god kontakt til publikum. Da jeg havde drukket mine første skuffelser væk, blev det mig faktisk en sand fornøjelse at deltage i løjerne, og koncerten udviklede sig til en intim hyggelig stund – med tøj på vel og mærke ;-) Lyden blev også bedre hen ad vejen, eller også blev vi andre bare mere barcardi. Præcis hvilket numre der blev hamret afsted kan jeg heller ikke huske, men da den mesterlige "Firesoul" blev skubbet i gang, ville min begejstring ingen ende tage. Jeg kan ikke klage på bandets samlede præstation og glæder mig til at se drengene spille for en noget større crow, og gerne et andet sted – Roskilde Festival f.eks. Det har både bandet og vi andre krav på.

Kommentarer (7)

kong-knud

Indlæg: 3

Står der ikke at det er en

Står der ikke at det er en koncert-anmeldelse af Mercenary OG Blow? Hvor er anmeldelsen Blow blevet af? Jeg er normalt ikke meget til den type metal som Blow spiller, men jeg blev voldsomt overrasket... Jeg var på Gimle den aften og Blow spillede da røven ud af bukserne og deres show nåede bogstavelig talt helt udover scene-kanten, og det er da det der holder i en live-situation! Desuden var der mere publikum der så Blow end Mercenary. Tror folk fik for meget af falsk sangstemme og falske guitar-solis. Jeg er ellers stor fan af Mercenarys nye skive, men probs til Blow.. de gjorde det simpelt og pisse-fedt!
Hvor er forresten billederne som jeres fotograf tog den aften?

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Jeg fik ikke rigtigt set Blow

Jeg fik ikke rigtigt set Blow, da jeg var lidt sent dernede.

kong-knud

Indlæg: 3

Det er selvfølgelig fair. Ved

Det er selvfølgelig fair. Ved du noget om billederne jeres fotograf tog?

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Hehe jeg lagde sgu ikke mærke

Hehe jeg lagde sgu ikke mærke til nogen fotograf - selvom også MGS har nævnt der ville komme en og tage billeder.
Enten var jeg for fuld, eller også er ham fotografen en skrøne.... ligesom jesus og julemanden.

kong-knud

Indlæg: 3

Godt så ;-).

Godt så ;-).

SiGNOUT

Indlæg: 3

Lyset var desværre helt til

Lyset var desværre helt til snaps derinde, så det var sgu'tte let at få nogle ordentlige billeder... Men jeg har hørt i min øresnegl at de er på vej online

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Jeg har fået tjekket

Jeg har fået tjekket billederne på Mercenary's hjemmeside, og de er da blevet okay fede. Jeg må derfor revidere min opfattelse i henhold til min sidste post i denne tråd, og vil derfor investere i både et crucifix og en julesok.

Jeg beklager for min uvidenhed.

Mvh.

Fyrst Fucking

Tilføj kommentar