Corrosion of Conformity

Corrosion of Conformity

Her bringer Heavymetal.dk et kort interview med Mike Dean fra album aktuelle band Corrosion of Conformity i anledningen af den nye udgivelse som ligeledes er anmeldt her på siden.

Dette er det første album siden "In the Arms of God" fra 2005. Hvad syntes I om resultatet?

At vente i 2,555 dage, så har det bare at være godt og det er det!

Hvad har I været inspireret af på denne plade?

Alle de sædvanlige bands, selvfølgelig Black Sabbath, The bad Brains, det første Metallica og skørt nok os selv

Nu da bandet er tilbage i sin oprindelige line-up, som den var i 1982, er der så nogen præferencer tilbage til albums som "Eye for an Eye" og "Animosity" på jeres ny ealbum?

Faktisk… Er denne opsætnig af bandet, den fra 1984, hvor vi fortalte Eric Eyke, sangeren på "Eye for an Eye", at vi ikke ville spille musik sammen med ham mere. Så optog vi "Animosity" som en trio. Grunden til at vi lavede dette album var fordi vi blev spurgt om vi ville spille "Animosity" i sin helhed, men efter så lang tid vi var så nød til at indlære sangene engang til. Vi syntes at materialet var rimelig holdbart, men vi ville gerne lave nogle helt nye numre, som skulle inkluderes i sættet. Det fik os til at skrive nye sange, hvor noget nok er inspireret af "Animosity" og resultatet er så den nye plade.

Hvilke af jeres nye sange er jeres favorit? Og er der nogen særlig grund til det?

De er alle min favorit. Men faktisk er "River of Stone" min yndlings fordi den er over seks minutter lang, men det føles ikke sådan.

Hvordan har det været at skrive nyt materiale?

Vi var så klar til at smide et nyt album på gaden. Sangene blev faktisk ved med at komme. Jeg følte ikke rigtigt at jeg skrev de sange som jeg tog med ind, de kom bare til mig i stimer. Der var tidspunkter, hvor jeg vågnede klokken fem om morgen og skrev tekster. Det var en fed besiddelse at være så produktiv.

Pepper Keenan synger ikke på denne plade da han indspiller en ny plade med DOWN. Har hans fravær været en god eller dårlig ting for bandet?

Vi savner ham da, men det har også været godt for os at vise overfor os selv, at vi kunne lave et album, såvel hvis Pepper var med.

Vil Pepper Keenan vende tilbage til Corrosion of Conformity i nærmeste fremtid?

Jeg vil sige ja, hvis ikke før eller siden

Med den nye plade på markedet, så er en Tour vel under opsejling. Har i planer om en tur til Europa og er Danmark inkluderet?

Vores anden tur til Europa er stadig i planlægnings stadiet, men det ville selvfølgelig være dumt ikke at spille i Danmark.

Tak for jeres tid og håber vi kommer til at se Corrosion of Conformity i aktion her i Danmark.

Og tak for interessen i musikken.
Peace.

Tilføj kommentar