Within Temptation spiller koncert på JAILBREAK 2023.
Within Temptation - The Heart Of Everything

The Heart Of Everything

/ BMG Denmark · Udkom

Type:Album
Genre:Symfonisk metal
Spilletid:57:01
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

Hollandske Within Temptation nyder stor succes for tiden, og efter bare første lyt på “The Heart Of Everything" forstår jeg udmærket hvorfor.

Deres musik og lyd er nemlig som skræddersyet til radioen, og byder på et væld af simple melodier som intet kræver af lytteren. Det behøver der nu heller ikke være noget i vejen med, og jeg er som sådan ganske positivt stemt over for deres musik. Udover at have produceret albummet, har Daniel Gibson også været med til at skrive seks af de elleve numre herpå, og begge arbejdsopgaver har han gjort med sikker (og muligvis kalkuleret) hånd. I hvert fald set med de kommercielle briller på, men det gør mig nu ikke noget, da resultatet er blevet rigtigt flot.

Jeg har endnu ikke gjort mig den umage at tjekke deres tidligere udgivelser, så mit eneste kendskab til Within Temptation er fortsat den vellykkede koncert de gav på Roskilde Festivalen i 2004. Jeg husker dog deres musik derfra mere rå og gotisk, hvorimod det jeg hører herpå, mere leder tankerne hen imod et navn som Evanescence – især single udspillet "What Have You Done" med Keith Caputo (Life Of Agony) på gæstevokal. Jeg har dog ikke selv tænkt mig at holde mig for fin til "letkøbte og sikre hits", hvis jeg synes det svinger. En god melodi er en god melodi, om end jeg også må erkende at efter 5-6 lyt på "The Heart Of Everthing" har jeg fanget det meste, og at der ikke er flere overraskelser og lag i sigte. En skive man altid kan smide på når tøserne skal varmes op, selvom man godt ved at man knepper bedre til Suffocation!

Tracklist

 1. The Howling (5:33)
 2. What Have You Done (featuring Mina Caputo) (5:16)
 3. Frozen (4:28)
 4. Our Solemn Hour (4:17)
 5. The Heart of Everything (5:35)
 6. Hand of Sorrow (5:36)
 7. The Cross (4:52)
 8. Final Destination (4:43)
 9. All I Need (4:51)
 10. The Truth Beneath the Rose (7:03)
 11. Forgiven (4:52)

Kommentarer (3)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Nice, ny begynder de gode

Nice, ny begynder de gode albums er komme frem...

Starter med at give albummet 80%
Er pænt stor WT fan, Sharon Den Adel er jo super fræk og har en superb stemme...

Ang. dette album, så er det langt fra deres bedste, det må stadigvæk være Mother Earth... det er sku for dejligt...

What have I done på denne skive er uden tvivl den fedeste, syntes de svinger super godt, og de klare den også godt live... thats for sure...

ang at kneppe, så er og bliver METAL det bedste kneppe musik.... GO HOME Mr. B White

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

#1 Jep Metal er det bedste at

#1 Jep Metal er det bedste at kneppe til, men
nu er Within Temptation ikke just meget metalisk. Det er ren pop, men fordi er det fedt nok, og helt enig med Fyrsten med anmeldelsen.Synes Silent Force var lige en tand bedre.

Christian Ljørring

Anmelder

Indlæg: 75

Mener at det er et fedt nok

Mener at det er et fedt nok album. Ikke helt så gennemført som silent force, men tror det også er lavet med henblik på gode koncert/radio numre. Altså dem hvor alle tøserne oppe foran kan rokke med! Men bevares, jeg sætter det da i maskinen og nulre med på de forskellige numre. Men må give Witchstar ret i hans bedømmelse og bedste nummer på skiven.
80 % herfra

Tilføj kommentar