Vader - Impressions In Blood

Impressions In Blood

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Thrash metal
Spilletid:37:11
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

For de enkelte formørkede sjæle ude i verden der ikke kender til Vader, kan det oplyses at bandet er et af flagskibene indenfor den polske death metal scene.

Når man slipper igennem den dystre, symfoniske intro, vil man opdage at "Impressions In Blood" på mange punkter lyder som et hvilken som helst andet Vader album: enkel, groovy death metal, der nok har mere til fælles med Morbid Angel end med europæisk død. Der er skruet en smule op for hastigheden, og den nye trommeslager lader til at være utrolig glad for blast beats. Produktionen er som den skal være: der er plads til hvert enkelt instrument uden at albummet på noget tidspunkt virker overproduceret - dog vil nogle (mig selv deriblandt) nok mene at trommerne lyder en anelse for mekaniske, og at en noget mere fyldig trommelyd ville have gjort underværker. Med trommerne som undtagelse lyder Vader som de altid har gjort, og som de burde gøre.

Kommentarer (2)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

En suværen deathmetal plade,

En suværen deathmetal plade, der sparker den vildeste røv... mindst 80% herfra!!!

tlt

Indlæg: 66

Jeg flipper også over denne

Jeg flipper også over denne her skive, 8 skull & Bones. Det trække en lille smule ned at lyden ikke er så god som på "Art of war", men denne EP er også fuldstændig suveræn