Unherz - Herzschlag

Herzschlag

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Spilletid:43.23
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Så kommer der endnu en omgang metal fra guds eget land - nemlig, Tyskland. "Herzschlag" er Unherz' andet album, som primært byder på gammeldags heavy metal og hard rock.

Og, ja, det kan måske lyde lovende, for vi ved jo, at tyskerne excellerer i metal i alle dens former. Og Unherz lægger da også stærkt ud med titelnummeret "Herzschlag" (der leder tankerne lidt henimod 80erne Judas Priest) efter en lettere creepy intro.

Men så går luften også meget hurtigt af ballonen, og resten af albummet byder på ganske okay og solid, men også triviel ikke særligt inspirerende hård rock og heavy metal plus et par rimeligt kiksede ballader i form af 'Verlorne Welt', 'Die Stimme Tief in Mir' og specielt 'Die Hölle Must Schön Sein'. Og, ja, albummet er i det store hele en kende skuffende.

Jeg synes dog, at Unherz skal have ros for at synge på deres modersmål, og så kan jeg godt lide deres allestedsnærverende brug af lead guitar melodier på albummet - og udover titelnummeret, så er 'Kein Paradis' også et ganske udmærket nummer med opløftende energi og masser af rock 'n' roll stemning.

Alt i alt er der tale om et okay album, der sagtens kan sættes på til en fest, men 'Herzschlag' er langt fra et metalmesterværk og holder ikke standarden for tysk metal.

Tilføj kommentar