Symphorce - Twice Second

Twice Second

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Spilletid:48:22
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Symphorce og Andy B. Franck (Brainstorm) har altid stået for ærlig og uforfalsket Power Metal. Og det hører man også på "Twice Second". "Phorcefulahead" var en mere traditionel skive, så den nye er blevet et mere ærligt og afvekslende album.

Især guitar spillet er blevet mere varieret og minder en gang imellem om Nevermore og Forbidden, for derefter at gå over i mere melodiske klange. Andy har nok heller aldrig sunget så godt og så fuld af kraft som her på pladen.

Det tunge åbningsnummer "Fallen" er mere et typisk Power nummer, hvor "Tears" er meget mere melodisk. "Whatever Hate Provides“ er et mere moderne riff orienteret nummer. Derimellem er der ørefræsere som "Two Seconds To Live" og det doom agtige "Take What's Mine" eller halv balladen "Cry On My Shoulder". Men højdepunktet er nok den meget melodiske "Searching".

I forhold til Brainstorm er Symphorce nok lidt mere moderne, ellers minder de to bands altså lidt for meget om hinanden, og det at de næsten udgiver en ny plade hvert år, er lidt for meget for mig. Det skal man vel være tysker for at kunne lide og synes det er i orden.

Men alt i alt et fremragende moderne Power Metal album.