Six Feet Under - Graveyard Classics 2

Graveyard Classics 2

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Melodisk Death Metal
Spilletid:42:00
Antal numre:10

Officiel vurdering: 2/10

Brugervurdering: 5,5/10 baseret på 2 stemmer.

Jeg fatter ikke, at Chris Barnes og Co. gider at gøre sig selv så meget til grin, som de gør her med "Graveyard Classics 2". At indspille hele AC/DC's klassiske album, "Back In Black", er sgu da for latterligt. "Graveyard Classics 1" var til at bære over med, men her er grænsen sgu overskredet. Intet ondt om AC/DC, for det er jo en klar klassiker, men at udsætte det for Six Feet Under virker direkte latterligt på mig. Tracks som "Hells Bells", "Back In Black" og "You Shook Me All Night Long" er og bliver klassikere, når AC/DC spiller dem. Det bliver lige tyndt nok, når Six Feet Under påtager sig opgaven! Hvad formålet med denne skive er, kan jeg sgu ikke gennemskue. Et ligegyldigt, latterligt og nærmest pinligt udspil fra Six Feet Under, der jo godt kan, når det gælder.

Kommentarer (6)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Ja, og Chris Barnes synger

Ja, og Chris Barnes synger som en Puddel Hund med Minnigittis på den,manden er færdig. R.I.P. Selv ikke jeg kunne synge så falsk.

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

fuldkommen enig denne skive

fuldkommen enig denne skive er simpelthen et spild af penge og råmaterialer, det er flovt når Metal Blade er synket så dybt at den producerer et sådanne rip off, det er noget man ville forvente af tecnho eller pop som jeg håber vi er hævet over.

Purpur0075

Indlæg: 109

Haha, jeg har også hørt "Rock

Haha, jeg har også hørt "Rock 'n' Roll Ain't Noise Pollution" i SFU's udgave.. Det lyder fandeme ikke for heldigt.

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Det er sgu lidt synd... Six

Det er sgu lidt synd... Six Feet Under er jo i bund og grund et ganske fedt band. Jeg fatter bare ikke hvad det her skal til for! Jeg havde sgu hellere set en greates hits eller det der ligner. det andet er sgu pinligt!!!!

maggot666

Indlæg: 18

nej nej man hvorfor gør de

nej nej man hvorfor gør de det, de udelægger det for dem selv og deres fans som gerne vil hører nået af det gode six feet under det lyder fuldstændig falsk når chris synger back in black. behold dog det gode gamle six feet under(oldschool deathmetal) og det er ikke fordi jeg ikke kan lig dem tværdigmod jeg syntes de er et genialt band hvorfor efterligne et andet og behøves det lige at være ac/dc. forhelvede, magen til lort skal man lede længe efter.

Swepman

Indlæg: 27

Synes det er et fedt album og

Synes det er et fedt album og ganske forfriskende at høre AC/DC's udemærkede riffs nedstemt og med mere støj.

Chris's vokal, er konge... men det er jo tilsyneladende smag og behag.

Langt bedre end originalen, sublimt udspil endnu engang fra SFU

Swepman gav Six Feet Under - Graveyard Classics 2 8/10.