Springtime
Shatter Messiah - Never To Play The Servant

Never To Play The Servant

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Prog metal
Spilletid:59:08
Antal numre:14

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hjernen bad Shatter Messiah, Curran Murphy, har arbejdet som tour musiker for både Nevermore og Annihilator, men har nu forsøgt at stable sit eget band på benene. Shatter Messsiah har udgangspunkt i typisk amerikansk power metal og bærer fra tid til anden præg af thrash metal.

Umiddelbart ville det mest nærliggende sammenligningsgrundlag være en mindre kompleks, mere aggressiv version af Nevermore. Sangeren Greg Wagner spænder meget vidt fra falsetskrig til dybe death metal brøl og stort set alt imellem. Lige som vokalen er "Never to play the servant" som helhed et meget varieret album, dog uden på noget tidspunkt at tabe en musikalsk rød tåd.

Der flirtes med mange elementer af amerikansk metal uden at der på noget tidspunkt dykkes langt ned i en bestemt genre. Derfor virker Shatter Messiah på heller ingen måde ekstrem, så hvis man er til et stykke let tilgængeligt amerikanermetal kan Shatter Messiah varmt anbefales, selvom det nok ikke vil vække megen begejstring blandt tilhængere af rendyrket thrash.

Imusic

Tilføj kommentar