Shakra - Infected

Infected

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Heavy Metal
Spilletid:60:00
Antal numre:16

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Shakra er et knusende godt eksempel på hvor luderagtig og grim musikbranchen er, for at dette svejtsiske band ikke for længst har fået deres internationale gennembrud, er mig godt nok en gåde. Sad jeg selv på pengepungen, skulle jeg nok sørge for at rydde de sørgelige hitlister, og tildele Shakra noget fortjent airplay. Bevares, det er hverken smart eller moderne det her, men hold da kæft nogle fede ørehængere de laver. Som tilfældet også var på deres forrige skive ("Fall" fra 2005), byder "Infected" på en sand perlerække af ’lige-i-skabet’ numre. Nærmest Pretty Maids og Def Leppard på speed, men med en betydelig tungere og mere beskidt lyd. Du kan fandeme kun blive i godt humør, når du hører så pisse fed heavyrock, som tilfældet er på "Infected". Udover at bandet swinger som ind i helvede, bør det også nævnes at Mark Fox har en yderst lækker vokal der bare er prikken over i’et. Kender du ikke bandet, men synes det lyder som noget for dig, så tjek straks numre som "The Conquest", "Vertigo", "Make Your Day" eller "Playing With Fire". Sjældent har noget så simpelt været så fedt. Paaartyyyy!

Kommentarer (4)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Helt enig Shakra (lidt

Helt enig Shakra (lidt uheldig navn, mange af mine kunder tror jeg har Shakira stående) et vold fed band, mangler dog at høre den nye.

Fyrsten

Tidligere anmelder

Indlæg: 181

Rigtig lækker skive, og tak

Rigtig lækker skive, og tak for sidst iøvrigt. Du ser godt ud med rød tud og bar vom :-)

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

"2 jo tak, i lige måde.Jeg

"2 jo tak, i lige måde.Jeg kan godt være temmelig sexet når jeg har drukket 20 hekotliter øl.

Omnio

Omnio

Tidligere anmelder

Indlæg: 157

Går ud fra, at det er samme

Går ud fra, at det er samme sanger (omend navnene ikke er helt ens) som i landsmændene fra Crystal Ball. Deres "Timewalker"-album er fanme fedt. Må lige få tjekket Shakra her ordentligt.

Tilføj kommentar