Sabaton - World War Live: Battle of the Baltic Sea

World War Live: Battle of the Baltic Sea

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genre:Power metal
Spilletid:72.02
Antal numre:15

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det er nok de færreste som har brug for en introduktion til Sabaton, dog vil jeg lige pointere til dem som er usikre, så taler vi om et svensk power metal band som blev dannet i 1999.

World War Live: Battle Of The Baltic Sea er en live udgivelse, som henholdsvis er optaget under "Sabaton Cruise" og "World War Tour 2010". Det er kort og godt en fed udgivelse, hvis du er glad for Sabaton, så er det også et must have. Personligt må jeg sige, at jeg kun mener Sabatons ting bliver bedre af denne her live udgivelse. Der er heller intet i vejen med produktionen heller, lyden er ret så fin og sammenspillet er helt i top.

Denne her udgivelse er efter min mening en klasse power metal udgivelse, mest af alt fordi der er tale om nogen af de bedste sange fra deres side - også endda live. Det giver bare en helt anden følelse i albummet. Jeg må også sige at man mærke passionen i vokalen, når der rent faktisk er tale om live-show.

Klasse udgivelse som både skal lyttes til at Sabaton fans og generelt power metal fans. Hvis du endnu ikke har hørt Sabaton, så vil jeg klart anbefale at investere i denne plade. Den viser ligesom de mange forskellige sider af Sabaton.