Royal Thunder - CVI

CVI

· Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Stoner Rock
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Betonrocken lever i bedste velgående, og det amerikanske band Royal Thunder er en udmærket repræsentant for denne hårdtslående og ganske metal-relevante rock-genre. På CVI byder Royal Thunder på mørk hård rock med referencer til 70ernes psykedelia, men uden at det går hen og bliver hippie-og-blomster-agtigt.

Albummets numre er ganske tunge og nærmer sig til tider doom-tempo, og der er også et vist sludge-væsen over musikken. Denne kombination af doom- og sludge-elementer med tung 70er-rock med et snert af old school metal-riffage resulterer i en slags doom rock eller sludge rock, der er sublim og meget overbevisende. Numre som "Parsonz Curse", "South of Somewhere", "Drown", og "Blackwater Vision" er fulde af dommedagsmørke, mens "Sleeping Witch" er en dejlig tung og mørk bluessang med referencer til de mægtige Black Sabbath, og "No Good" er en groovy betonrocker, som emmer af whisky og tobak. Det skal siges, at CVI slet ikke er fuldstændig blottet for melodi - der er bare fokus på det tunge. Lyt for eksempel til "Shake og Shift" eller "Blue" for at høre den mere melodiske side af Royal Thunder.

CVI er fuld af dommedagsstemning og sydstatsmørke, og, er man til tung blues, doom metal, sludge metal, psykedelia og betonrock, så bør man bestemt tjekke Royal Thunders CVI ud.

Tracklist: 1. Parsonz Curse 2. Whispering World 3. Shake and Shift 4. Blue 5. Sleeping Witch 6. South of Somewhere 7. Drown 8. Minus 9. Black Water Vision

Tilføj kommentar