Red Warszawa spiller koncert i Musikhuset Posten, Odense C .
Red Warszawa - Return Of The Glidefedt

Return Of The Glidefedt

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Rock
Spilletid:51:40
Antal numre:14

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: 10/10 baseret på 1 stemme.

Jeg kan huske da bandets debut udkom. Det var sjov og det perfekte soundtrack til en fest eller en omgang lobotomi. Da efterfølgeren "Skal vi lege doktor" udkom, var det stadigt sjovt og ligeså åndsvagt som før. Med de efterfølgende plader var det ligesom om at sjoven var ved at gå af ballonen, især den ultra overflødige live plade er der ingen der har brug for. Bandets nyeste udspil piller ikke ved min holdning om, at bandet skulle have stoppet mens legen var god efter deres anden plade, men der åbenbart nogen der stadig har brug for den debile blanding af lumre tekster og skoleorkester metal. Bandet begynder efterhånden at minde mig om de tyske fun punk bands A.O.K og JBO som jeg aldrig har kunnet udstå, da de minder mig om metalliseret version af gamle drukviser og andet slemt fra Schlager verdenen.

Desuden er smukke Jens, Heavy Henning og følge denne gang begyndt at proppe politiske budskaber ind i teksterne, hvilket i min verden ikke passer sammen med et satirisk band som de selvudnævnte Polsk Punkere/nordøst–europæiske styrt- metallers her praktiserer. Især irriterende er den Rammstein-agtige Skinboy og halv coverversionen Metadon mix fra Maribo, som bare bliver til en pestilens efter få sekunder. Én ting skal bandet dog have ros for; denne gang har man da øvet sig inden man gik i studiet, og den musikalske side er da meget bedre end normalt, men problemet er bare hvem fanden der køber en Red Warszawa skive på grund af musikken? Nej vel.

Kommentarer (8)

TheWicked

Indlæg: 4

Jeg er ligeglad med hva i

Jeg er ligeglad med hva i mener om pladen og RW det er de fedeste!
Og metadonmix fra maribo er en mega fed sang. Præcis som skinboy er det.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Tit er det at fun bands kun

Tit er det at fun bands kun er sjove i starten. Lidt trist fordi vi har sgu brug for sådanne bands. Det er da ikke noget federe at kunne grine af sin egen elendighed. Bands som J.B.O. er desværre heller ikke hvad de har været. Deres gamle plader styrer for vildt.Netop det at de kan sgu spille og deres tekster er vildt sjove hvis man kan Tysk. De tager netop pis på alt og alle inden for Metal, Især de Åhh så seriøse Black Metal drenge. Men også mine helte Manowar. Det er sgu fedt. Det gamle A.O.K. er også kanon fedt. Netop fordi de spiller så håbløs falsk, at det er mega sjovt. + man finder ikke tekster der har mere sort humor. Hvis nogen kan huske de gamle "Sliced Pimpels" fra Odense, de var sgu fede, men de gjorde det rigtige de stoppede efter et par plader. Danmarks bedste Fun Band. Basta.

Mads Jeppsen

Anmelder

Indlæg: 49

Se... her er jeg rimelig enig

Se... her er jeg rimelig enig. De 2 første albums er al den sjov man har brug for. De andre har jeg ikke engang haft lyst til købe... Det er bare... ja... ikke sjovt mere!

Killerzebra

Indlæg: 1

Idiot

Idiot

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Wauwww...Hvikelt Power

Wauwww...Hvikelt Power argument...Idiot..Yeah, Und Spass dabei.

cradle-kingdom

Indlæg: 2

de gamle albums holder bedst

de gamle albums holder bedst.Men dem vil jeg nu alligevel godt høre noget mere fra. de ska ha Held og lykke i fremtiden..

baphomet

Indlæg: 1

ja det godt du... en gang red

ja det godt du... en gang red warszawa altid red warszawa og hvorfor skal man finde på noget nyt, når det gamle koncept holder. og lige som hollywood ikke har lavet om på deres humor igemmen de sidste 20 år og dem griner folk stadig af så hvorfor skulle red warzawa lavet noget om. desunden er de også Danmarks bedest live band

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Engang red warszawa altid red

Engang red warszawa altid red waszrawa, Hva.... Jeg hørte det sgu selv engang... ,bandet har altid appelleret til gymnasie drenge, en go'gang komonist rock man forhåbentligt gror væk fra, og finder ud af at de hverken kan spille, og især ikke synge.
R.I.P. Red Homos.