The Red Shore - Unconsecrated

Unconsecrated

/ Listenable Records · Udkom

Type:Album
Genrer:Deathcore, Death metal
Spilletid:67.57
Antal numre:19

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

The Red Shore er et australsk deathcore band, der på "Unconsecrated" lyder mere inspireret af det dødsmetalliske end af metalcore. Det betyder at der fra start til slut af albummet bliver smadret igennem med masser af brutale riffs, grind og dybe growls og i det hele taget er det mere melodiske aspekt meget nedtonet udover nogle få passager. Så selv om The Red Shore forsøger at variere deres sange ved konstant at smide nye riffs i fjæset på lytteren giver det hurtigt bagslag, da det sjældent lykkes at få præsenteret deciderede sange – der er i stedet tale om 19 bunker af sammensatte riffs på "Unconsecrated".

Det betyder som sagt ikke at variationen på pladen er specielt stor, da The Red Shore som regel blot smadrer derudaf med nogle temmelig intetsigende brutale eller dissonante riffs, hvortil typiske breakdowns og lidt sporadisk keyboard er tilsat. Og med 19 numre på dette album bliver det hurtigt lidt at en ørkenvandring at komme igennem.

Som det oftest er tilfældet med albums udgivet på Listenable Records er håndværket på albummet i orden, når det gælder den musikalske formåen og produktionen (dog har bonusnumrene på dette album en markant mindre klar produktion). På trods af dette formår "Unconsecrated" dog ikke at skille sig ud i deathcore-genren, og The Red Shore må erkende at de står i skyggen af de lidt større navne indenfor denne genre, såsom Despised Icon, grundet utilstrækkelig kvalitet og for megen kvantitet på "Unconsecrated".

Tilføj kommentar