Psycho - Pain Addict Pigs

Pain Addict Pigs

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Death metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Psycho er et metalband fra Singapore, og deres stil er en blanding af old school death metal og thrash metal med elementer fra gammeldags metal og black metal.

Musikken er meget retro, og noglelyttere skal måske lige vænne sig til den old school lyd. Selvom der bliver trukket mere traditionelle subgenrer indenfor metal, og nyskabelse ikke er noget, der kendetegner dette album, så formår psycho da at byde på lidt variation igennem pladen i det de med success blander thrash riffs, gammeldags soloer, blastbeats, simple dødsmetal og traditionelle metal-konfigurationer.

Musikken er rå og primitiv, og for det meste virker det rigtigt fedt, men der er enkelte steder hvor Psycho er direkte latterlige, og deres sataniske horror-lyrik er et af disse områder. Sange om "Meat Slit Grinder", "Revenge of the Raging Whore" og "Dr. Satan" er muligvis fede, hvis man er en følelsesforstyrret teenager, men på mig virker de mere fjollede.

Men ignorerer man lyrikken og de mere latterlige elementer, så som introduktionsnummeret "The First Incantation", Penny Tortures kiksede forsøg på at stønne på en uhyggelig måde i starten af "Revenge of the Ragning Whore" samt diverse andre kiksede horror-elementer, så er musikken i sig selv ret fed.

Den er rå, primitiv og retro, så det vil noget og vil sikkert appellere til old school black, death og thrash metallere.

Tilføj kommentar