The Order - 1986

1986

· Udkom

Type:Album
Genre:Hard rock
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

The Order er et band med en klar mission. At få attituden fra 80’erne tilbage igen. Dengang man spillede på flippermaskiner, hang ud med vennerne i stedet for at sidde med mobilen og Facebook, og hvor det var tilladt at ryge på barerne. Dengang hvor rock’n’rollen for alvor gjorde sit indtog. 1986 er netop titlen på bandets fjerde skive, hvor 80’erne bliver hyldet og rocken priset.

Stilen på er old school heavy metal med et klart 80’er præg. Tænk AC/ DC med et tvist af Kiss, og lidt The Darkness indover, og musikken er ved at være beskrevet. Det er de gamle 80’er-dyder bandet stiler efter. Gentagne riffs, fængende omkvæd og rockede trommer, med en tilpas højtone og efter min mening hysterisk vokal. Tankerne bliver sendt tilbage til 80’erne med ekspresfart så snart det første nummer "The Power of Love" går i gang.

Teknisk er skiven i top. Selvom numrene rent musikalsk lyder som noget fra 80’erne, er lydkvaliteten i top, hvilket også er med til at gøre 1986 til andet end en kopi af 80’er bands. Bandet formår at tilføje et nyt tvist til musikken, og gøre den vedkommende, så den også kan høres i dag. Personligt er 1986 ikke noget for mig, ikke grundet numrene på skiven men fordi, at jeg bare ikke er så meget for genren. 1986 er da også en fin skive, med en masse catchy numre, og er man til stilen, er The Order et tjek værd.

Trackliste:

1. The Power Of Love 2. Long Live Rock'n'Roll 3. Generation White Line 4. Lonely Nights 5. Fire It Up 6. A Kiss Under The Rain 7. Damn Hot Chick 8. Heartbreaking Rebel Blood 9. Why Dreaming Hollywood 10. Stop Lying In The Name Of Love

Her er nummeret The Power Of Love: