Numbnuts - Smokey The Salmon And The Horny Mermaids Of Detention

Smokey The Salmon And The Horny Mermaids Of Detention

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Hardcore
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jo, det kan da godt være, at Numbnuts har et fjollet navn, og det kan da også være, at lyrikken på deres debutalbum "Smokey the Salmon and the Horny Mermaids Detention", med sangtitler som 'Giddyup', 'SexSexSex', 'Modern Metal Cliché' og 'The Shorty Song' virker mere fjollede og humoristiske.

Men musikken fejler sgu ikke noget.

Der er tale om energisk melodisk thrash metal med enkelte elementer fra melodisk og melodeath samt en gennemsyrende rock 'n' roll attitude. Fra start til slut bombarderes lytteren med uptempo til midtempo thrash riffs (med enkelte tunge passager), der både er melodiske, agressive og groovy, hvoraf mange nikker i retning af den mere klassiske thrash metal - dog med mere melodi. Der er sågar, i form af 'Satans of Swing', en metallisk coverudgave af Dire Straits' 'Sultans of Swing', der både er humoristisk og sparker røv på en og samme tid.

Humoren er en integreret del af Numbnuts' universe, og det gør bestemt ikke noget (Danmark har jo en tradition for humor-metal) - dog skal man ikke forvente, at Numbnuts bare er latterelige. Tværtimod gøres der masser ud af, at deres musik er velskrevet, energisk og velproduceret.

"Smokey the Salmon and the Horny Mermaids of Detention" er bestemt et debutalbum, som de fem odenseanere kan være stolte af, og, fortsætter de på samme måde, så har både band og fans af melodisk moderne metal en lovende fremtid.

Tilføj kommentar