Nordheim - Lost In The North

Lost In The North

· Udkom

Type:Album
Genre:Folk metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Nordheim er et Folk Metal band fra Partout i Québec, Canada. Bandet blev dannet i 2006 og består af Warraxe (vokal og rythm guitar), Fred (lead guitar), BenFok (bas), Thom (keyboard) og Lukas (slagtøj). De har taget inspiration fra bands som Ensiferum, Korpiklaani, Turisas, Moonsorrow, Finntroll, Wintersun og Amon Amarth. I 2009 udgav de deres demo River of Death, og 2010 udkom de med deres første selv producerede debut album Lost In The North, som jeg har taget et kig på. Deres slogan lyder ''We will kick the shit out of all the music world, one pagan ass at the time!'', og det er også delvist hvad de har gjort med dette album.

Vokalen på Lost In The North er af den typiske Black Metal skrig, med en backing clean vokal og med typiske vikinge chants. Vokalen er akkompagneret af forholdsvis hektisk guitar, dobbelt pedal på tromme i samme hetiske stil, en meget dyb bas og melodiske keyboard passager.

Albummet ligger ud med introen der deler navn med albummet ''Lost in The North'', en forholdsvis episk intro der er meget lig noget Finntroll kunne finde på at lave. Introen bliver efterfulgt af nummeret ''Nightborn'' som fortæller en legende om en kriger. De fleste af numrene på albummet fortsætter i samme stil, og på en del af dem kan man tydeligt høre inspiration fra Finntroll og til tider og vokal inspiration fra Equilibrium. Der er dog et nummer som skiller sig lidt ud fra de andre, og det er nummeret ''Beer, metal, trolls and vomit'' som er en drikke sang i bedste Korpiklaani stil. Nogle af de bedste numre efter min menig er den før nævnte ''Beer, metal trolls and vomit'' (som man faktisk kan findes som downloadable content i spillet Rock Band), ''Far Away'', ''Glorious March'', ''Sailing the Drakkar'', og ''Old Crazy Man''.

Denne Folk/Viking Metal udgivelse have med lidt mere arbejde, været et fantastisk album, men som det er nu er stadigt rigtigt godt, og jeg er meget spændt på at høre hvad Nordheim har at byde på i fremtiden. Et album du helt klart bør tjekke ud hvis du har en forkærlighed for Folk eller Viking Metal!

Tilføj kommentar