Night Ranger - Somewhere in California

Somewhere in California

· Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Heavy Metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det kan godt være, at Night Ranger var et vaskeægte hair metal band i deres storhedstid, men deres tekniske kunnen overgår langt det, man hører på mange klassiske 80er glam og hair metal-udgivelser.

Deres tiende album "Somewhere in California" var i hvert fald en meget positiv overraskelse for undertegnede, da der bydes på både gang-i-den motorvejsrock og mere melodisk AOR-orienteret musik. Der er også et par ballader og nogle pop-elementer hist og her, men balladerne er faktisk ret godt skruet sammen synes jeg. Der er fokus på melodier, hvoraf de fleste er fængende og oplæftende, og specielt omkvædene er store og medrivende.

Guitar-arbejdet er ganske enkelt fantastisk og teknisk avanceret - specielt i forhold til, at vi har med hard rock at gøre, hvor der jo normalt ikke gøres så meget ud af teknisk spil. Men her er guitarsoloerne ofte teknisk avancerede og komplekse og ganske imponerende, og desuden er der masser af guitar harmonier i mange af sangene, og det i sig selv gør, at "Somewhere in California" score masser af point i min bog.

"Somewhere in California" er en hyldest til rockmusikken og, er man til AOR-venlig hard rock på avanceret niveau med fokus på melodi, så er denne skive en sikker vinder.

Tilføj kommentar